Ook als je heel jong bent, kon je  tijdens de Burchtfeesten op het sport- en spelplein al kennismaken met tennis. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Ook als je heel jong bent, kon je tijdens de Burchtfeesten op het sport- en spelplein al kennismaken met tennis. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Buchtfeesten Oostvoorne: zwoel zomerfeest

Actueel 226 keer gelezen

Oostvoorne - De concurrentie van onder meer Bruisend Brielle, de zomerfair in Olaertsduyn en de Oogstfeesten was moordend, maar dat weerhield het publiek er niet van om afgelopen zaterdag vooral in de avonduren massaal de Burchtfeesten op het Oostvoornse Dorpsplein te bezoeken...

Het was ook een schitterende zwoele zomeravond waarmee de laatste zaterdag van augustus gezegend was. Aanleiding voor menigeen om die avond 'uit eten' te gaan op het Dorpsplein van Oostvoorne. Voor levende muziek (feestband Sigs) was gezorgd en de catering was natuurlijk ook optimaal berekend op de toestroom van veel mensen, want dat is bij de viering van de Oostvoornse Burchtfeesten inmiddels wel gebruikelijk.

Afsluiting
Daarmee kregen de 45ste Burchtfeesten de afsluiting die ze verdienen. Want 's middags bleef de belangstelling wel wat achter bij wat in de afgelopen jaren gebruikelijk is geworden. Met temperaturen van tegen de dertig graden in de vrolijk schijnende zon, lonkten naast de andere feesten en evenementen in de buurt ook het strand en de zee.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws