Afbeelding
Foto: Prive foto

Opnieuw aandacht moordzaak Caroline van Toledo

Actueel 1.205 keer gelezen

Oostvoorne – Dinsdagavond besteedt Opsporing Verzocht opnieuw aandacht voor de moordzaak Caroline van Toledo. Het onderzoeksteam deelt de laatste ontwikkelingen en vraagt opnieuw de hulp van het publiek. Caroline van Toledo werd 3 september 2005 om het leven gebracht. Zij werd dood gevonden in de kofferbak van haar uitgebrande auto op het Kruininger Gors.

Eind juli kon door onder andere de hulp van het publiek een 40-jarige man uit Brielle worden aangehouden. De man zit nog in voorlopige hechtenis. Nu doet de politie opnieuw een beroep op de inwoners van Oostvoorne, Brielle en omgeving. In Opsporing Verzocht wordt de laatste informatie over het onderzoek gedeeld in de hoop dat er opnieuw tips binnen komen. Ook worden opnieuw beelden getoond van de persoon die met Carolines pas gepind heeft.

Beloning
Eerder werd al een beloning van 15.000,- uitgeloofd door de Hoofdofficier van Justitie voor de tip die deze zaak definitief oplost. Deze beloning staat nog steeds open.

Info?
Heeft u informatie over deze zaak, bel dan de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 . U mag ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Opsporing Verzocht
Opsporing Verzocht is dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO1. De herhaling is woensdag om 11.20 uur op NPO2.

Bron: www.politie.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws