Er is plek voor 30 deelnemers. Vol = vol.
Er is plek voor 30 deelnemers. Vol = vol.

Karper Clinic 'Vissen met de pen' bij Camping 't Weergors

Actueel 60 keer gelezen

Op zondag 6 augustus is er weer een leuke leerzame clinic voor iedereen die wil leren vissen of zijn vaardigheden wil oppoetsen! Deze clinic wordt aangeboden door Hengelsportwinkel de Catfish en Camping 't Weergors en vindt plaats bij de visvijver met speel- en ligweide op Camping 't Weergors.

Wat leer je?
Dobbermontage: hoe stel je een dobber op de juiste manier af met haakjes en loodjes - Lokvoer aanmaken: lokvoer mengen en aanmaken in een emmer om te gebruiken bij het vissen.

Rond 12.00 lunch en drinken aan het water (je kunt je eigen lunch en drinken meenemen of een friet en snack bestellen). Na de lunch ga je aan de slag: vissen met de pen! Er zijn 4 begeleiders die je helpen om de karpers in de vijver te vangen. Vang jij als eerste een karper?

Voor wie is het?
In principe voor kinderen en hun ouders, opa of oma. Er is plek voor 30 deelnemers. Vol = vol. Geef je op bij de receptie van 't Weergors (0181-312430) of bij De Catfish (0181-329700). Zelf meebrengen: werphengel - emmer(tje) - eventueel schepnet, onthaakmat en stoel - -versnaperingen en evt. lunchpakket

Wat kost het?
Deze clinic wordt gratis aangeboden. Lunch en versnaperingen zijn voor je eigen rekening.