Afbeelding
Madeleine

Aangehouden voor rijden onder invloed en bezit van softdrugs

Actueel 209 keer gelezen

Woensdagnacht zag de politie een auto rijden op de Schenkelweg in Spijkenisse. Ondanks dat zij zelf al erg langzaam reden, reed deze auto nog langzamer. Reden voor hen om deze auto te controleren.

Bij controle bleek dat de bestuurder geen rijbewijs had. Die had hij nog nooit gehaald, en dat verklaarde dus het langzame rijgedrag. Omdat de passagier in de auto voorkwam voor strafbare feiten hebben ze de auto doorzocht en beide personen gefouilleerd.

De bestuurder had voor bijna 20 gram hash op zak. Hier had hij een wazig verhaal over. Bij de politie kwam dus een verdenking van rijden onder invloed van drugs op. Omdat de bestuurder nogal sloom reageerde, hebben zij een speekseltest gedaan. Het vermoeden bleek juist. De bestuurder reed ook nog eens onder invloed van THC.

De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed en voor bezit van softdrugs. Daarnaast heeft de bestuurder een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs gehad. Bloedonderzoek moet uitwijzen hoeveel THC er in het bloed zat.

Het Openbaar Ministerie zal een beslissing nemen voor het bezit softdrugs en de verkeersofficier zal een beslissing nemen over het rijden onder invloed.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws