Afbeelding

Jubilarissen EHBO in het zonnetje gezet

Actueel 313 keer gelezen

Oostvoorne - Afgelopen donderdagavond 20 februari was er wat te vieren in de Brandweerkazerne aan de Voorweg in Oostvoorne! Daar mocht de EHBO vereniging Oostvoorne-Tinte namelijk 3 heren in de bloemen zetten voor hun inzet bij de vereniging.

Wietse Mante is 12,5 jaar geleden geslaagd voor zijn EHBO diploma, Milton Cordu sluit al 25 jaar aan en Leen van Toledo werd gehuldigd voor 50 jaar trouwe dienst! Hij kreeg dan ook een prachtig, met de hand geschilderd bordje als dank en mag zich vanaf nu aansluiten bij de ere-leden.

EHBO Oostvoorne-Tinte is het gehele jaar actief. In de wintermaanden trainen zij iedere donderdagavond verschillende thema's uit de EHBO wereld. In de zomermaanden posten zij bij de vele evenementen in Westvoorne. Daarnaast worden er ook cursussen gegeven, zowel voor beginners als gevorderde. Denk aan de beginnerscursus, reanimatie en AED cursus, maar ook aan de cursus Eerste Hulp Bij Drank en Drugs. Deze laatst genoemde cursus wordt dit jaar voor het eerst gegeven, dit met het oog op de nieuwe eisen en wetgeving voor evenementen.

Zij nodigen iedereen van harte uit om eens een proefavond met hen mee te draaien, kom de sfeer proeven, leer en draag een steentje bij om anderen te kunnen helpen wanneer dat nodig is! Voor meer informatie: info@ehbo-oostvoorne.nl of www.ehbo-oostvoorne.nl

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws