Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Brasserie Terras aan de Maas wordt BuurTerras

Actueel 534 keer gelezen

Spijkenisse - Met inspanning van inwoners, vrijwilligers, de SWO, de gemeente Nissewaard, Humanitas Woonbron en Maasdelta is het gelukt om de Brasserie Terras aan de Maas open te houden.

Een nieuwe start, een nieuwe naam en via een prijsvraag werd hiernaar gezocht. Hier is goed gehoor aan gegeven: de organisatie heeft ruim tweehonderd reacties binnen gekregen.

Wethouder Léon Soeterboek onthulde gisteren de naam samen met mevrouw De Klerk, die met haar 94 levensjaren één van de oudste bewoners van het Terras is. Samen knipten zij met een enorme schaar een lint door en werd de nieuwe naam, BuurTerras, onthuld. Deze werd bedacht door Henk de Jonge. De andere prijswinnaars: Sofie Ooijendijk (2e prijs met Puur Genieten), Hennie en Dick Aalders en Norbert Tol (beide 3e prijs met In je element) hadden zeker namen bedacht die heel goed omvatten wat het BuurTerras wil zijn: een plek voor jong en oud om elkaar te ontmoeten.

BuurTerras heeft ambitieuze plannen. Enthousiaste vrijwilligers zijn daarom welkom. Om vers te koken, maar ook mensen die op bestuurlijk vlak willen meedenken. Ook andere talenten zijn van harte welkom. Loop eens gezellig binnen!

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws