Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Jump '80 blijft na ruime zege in de race

Actueel 126 keer gelezen

Hellevoetsluis - De basketballers van Jump '80 blijven in de race voor het kampioenschap in de tweede klasse B nu zij opponent Klipperstars met een ruime 92-74 (24-28, 22-18 (46-46), 28-11, 18-17) overwinning hebben terug gewezen.

''We hebben een vooral in het derde kwart goed gespeeld, maar in de laatste minuten werd het een rommeltje, waardoor we net de 100 puntengrens niet hebben behaald'', stelde coach Ronald de Rijke. ''Het zijn altijd moeilijke wedstrijden tegen Klipperstars, wedstrijden die er toe doen. Klipperstars kende een vliegende start, waarbij wij achter de feiten aanliepen en vervolgens blij waren weer bij te blijven. We gingen in het derde kwart helemaal los en met een marge van zeven punten zijn we in het laatste kwart toch niet echt in de problemen geweest.'' De concurrenten Baros, Argon en Binnenland wonnen allen hun wedstrijd. Jump '80 speelt zaterdag uit tegen middenmoter Divine.

Jump '80: Nick Julian de Kok (12 pnt.), Demian Dortmundt, Kevin de Kok, Stefan de Rijke (14 pnt.), Mark de Romph (20 pnt.), Olaf Schreiber (2 pnt.), Jaimie van der Klei (2 pnt.), Yorick van der Klei (21 pnt.), Pieter den Braber (13 pnt.), Kilian Wijers (8 pnt.).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws