Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

OHVV met zevenklapper langs Zwartewaal

Actueel 332 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft met een 7-0 (3-0) overwinning geen centje pijn gehad in de derby tegen Zwartewaal. De Oudenhoornaars blijven de vierde klasse I aanvoeren en voelen slechts de hete adem van het winnende Rockanje. DVV '09 bleef tegen ODB steken op 0-0.

''Het was een eenzijdige wedstrijd waarin het telkens wachten was op het volgende doelpunt'', verklaarde trainer Mark van Os. ''We stonden na ruim een kwartier spelen al met 2-0 voor. We kregen in de tweede helft door een foutje van Jim (Baks, DR) een strafschop tegen, maar die werd op de paal geschoten. Het was het enige wapenfeit van Zwartewaal. Daarna hebben we aangezet en liepen we van 3-0 uit naar 7-0. We moeten op onze hoede blijven voor Rockanje, maar we zijn dit jaar met 12 punten uit vier wedstrijden uitstekend begonnen. Dat zijn toch lekkere cijfers.'' Arie Bravenboer (assist van Casper Bredius), Casper Bredius na goede actie en David Keijzerwaard (Gavin van Dort) zorgden voor een 3-0 ruststand. Casper Bredius (Arie Bravenboer), Roan Leter (Shi-Fa Steehouder), Casper Bredius (Ramon de la Haye) en Arie Bravenboer na een individuele actie bepaalden de eindstand op 7-0. Roan Leter keerde na zes wedstrijden schorsing weer terug in de groep.

OHVV: Olivier de Man; Damian Tuinfort (75. Roan Leter), Michael van Maurik, Dylan van de Loosdrecht, Chris Peters (80. Tim van Mourik); David Keijzerwaard; Ramon de la Haye, Jim Baks, Gavin van Dort (70. Shi-Fa Steehouder); Casper Bredius, Arie Bravenboer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws