Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Handbalsters Helius op de hielen Westlandia

Actueel 284 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben in De Fazant een solide 20-13 (9-3) overwinning behaald tegen Schipluiden 2. De Hellevoetsen zijn koploper WPK/Westlandia in de ZW-ZH tweede klasse tot op één punt genaderd.

''Het was een rommelige wedstrijd, waarin we door het gemis van Petra Brink moesten improviseren en dat was best even wennen'', stelde coach Frank van Leeuwen. Desondanks nam Helius, dat uitkwam met een drietal A-juniores, als snel met 4-1 afstand van de club uit het Delfland. ''We hebben de dekking goed dichtgehouden, maar aanvallend liep het met schoten op paal en lat niet erg. Hoewel de ruststand netjes oogde, bleven we toch achter in de score. Het werd in de tweede helft van beide kanten wat feller, waarbij wij kansen bleven morsen. Hoewel het spel aan de matige kant was, bleven de meiden knokken. De overwinning was dik verdiend. Mila Went onderscheidde zich met zeven treffers. Petra Brink, die zeker acht weken moet revalideren, liet de coach weten definitief met handbal te zullen stoppen. Helius speelt zaterdagavond in het EHC-European Sports Dome in Den Haag tegen EHC 2.

Helius: Eva van Leeuwen; Danielle Spoor-van der Meijden (1 keer), Mila Went (7 keer), Inge van Melick (2 keer), Lotte Nap (3 keer), Esther Brink, Annemiek Schop-van der Kooij (1 keer), Demi de Boer (1 keer), Quinty Roskam (2 keer), Esmée Louwerens (3 keer).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws