Afbeelding

't Capproen is beland in de subtop

Actueel 188 keer gelezen


Hellevoetsluis - 't Capproen blijft zich dit seizoen onder leiding van het technisch duo Alex Krol en Nathan Doodkorte ontwikkelen tot een subtopper in de vierde klasse G. De Hellevoetse korfbalequipe ontpopte zich zelfs als reuzendoder door in De Eendraght koploper Sperwers met liefst 17-5 (8-2) naar huis te sturen.

''We hebben een schitterende overwinning behaald'', blies coach Alex Krol de loftrompet uit over zijn team. ''We hebben van tevoren gezegd dat we gelet op de eerste wedstrijden van de competitie iedereen een hele wedstrijd lang aankunnen. We spelen ook op een manier waarmee we de tegenstander kunnen verrassen. Zij zullen dat zelf moeten ervaren, hoe wij hen tegemoet zullen treden. Een feit is dat we het verdedigend heel goed doen, maar ook aanvallend steeds beter beginnen te draaien. Het duurde heel lang eer Sperwers tot scoren kwam. We hebben over de hele wedstrijd gezien heel weinig weg gegeven en bij ons viel alles de goede kant uit. Dat hebben we als ploeg zelf afgedwongen door dominant te spelen, de tegenstander onze wil op te leggen. Er is bij ons geen angst meer om een duel aan te gaan. Bovendien spat het plezier in het spelletje er vanaf. Eén van de jongste spelers wilde er zelfs nog een wedstrijd extra aan vast plakken'', aldus Alex Krol tijdens de geslaagde feestavond in het clubgebouw. 't Capproen speelt zaterdag in Mijnsheerenland tegen Oranje Zwart/De Hoekse.

't Capproen: Dianne Kuiper (foto, 7 keer), Sanne Hoogendoorn (2 keer), Sebastiaan Herrera, Freek Sjouw (1 keer); Mark Kuiper (1 keer), Nik Stolk (3 keer), Brittany de Kruif (3 keer), Color van der Perk.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws