Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Handballers Helius in herhaling tegen HC Zeeland

Actueel 86 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handballers van Helius hebben evenals tegen Van Tiel/Ventura ook de rechtstreekse staartwedstrijd in de landelijke hoofdklasse C tegen HC Zeeland in De Morgenstont met 18-22 verloren.

''Het is een kopie van de wedstrijd tegen Ventura. Tegen de afspraken in hebben we weer met eilandjes en voor zichzelf lopen ballen'', uitte coach Martijn Luijendijk zijn ongenoegen over het spel van zijn manschappen. ''De kracht van een teamsport is om als een sterk collectief met z'n allen te winnen, maar wij speelden als zes individuutjes in een team. Natuurlijk gaat het wel eens goed, maar bij een misser of balverlies leidt dat meestal tot een tegentreffer.'' We hebben nog elf wedstrijden te gaan. Ik heb tegen de spelers gezegd in de volgende elf potjes lekker te gaan ballen, zonder druk en zien dan wel waar we met het eindresultaat stranden. Ik heb gezegd van het negatieve iets positiefs te maken.''

Helius: Laurens Luijendijk (Martijn Luijendijk); Tijmen Bestebreurtje (5 keer), Jeremy Bekker, Nick Hovenkamp (1 keer), Nick Mathijs (2 keer), Yannick Zwaan (3 keer), Jeffrey Prins, Michael van der Leijden (1 keer), Taco van der Kooij (5 keer), Reinoud Bestebreurtje (1. keer).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws