Afbeelding

Handballers Helius strijdend ten onder tegen koploper

Actueel 111 keer gelezen


Hellevoetsluis- De handballers van Helius zijn met een 22-29 (13-18) nederlaag tegen de ongeslagen koploper in de landelijke hoofdklasse C Groene Ster strijdend ten onder gegaan.

''Groene Ster is een team met een ex-international en ex-ere- en eerstedivisie spelers. We hebben gestreden voor wat we waard waren. We kregen de complimenten van de tegenstander en de supporters. Niemand begrijpt dat we zo laag staan, maar een feit is dat we slechts één punt hebben. De strijd die de ploeg tegen Groene Ster heeft geleverd zullen we in de komende drie wedstrijden moeten meenemen. Het gaat dan om de knikkers. Willen we de hoofdklasse overleven, dan zal er resultaat geboekt moeten worden, want anders moeten we serieus rekening houden met degradatie'', aldus Martijn Luijendijk. Michael van der Leijden bleef geblesseerd aan de kant. Helius speelt zaterdagavond om 20.30 uur in Sporthal Willem Alexander de staartwedstrijd tegen Van Tiel/Ventura.

Helius: Laurens Luijendijk; Rijnoud Bestebreurtje (3 keer), Tijmen Bestebreurtje (6 keer), Jeremy Bekker (1 keer), Nick Hovenkamp (2 keer), Nick Mathijs (6 keer), Bas van den Heuvel (1 keer), Yannick Zwaan (2 keer), Equilius Jansen (1 keer), Jesper Schurink.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws