Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Handbalsters Helius maken misstap tegen EHC

Actueel 105 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben de eerste zaalnederlaag van het seizoen geleden. De Hellevoetsen moesten vanwege een lekkage in sporthal De Fazant uitwijken naar De Morgenstont en delfden aldaar met 7-18 (4-9) het onderspit tegen EHC 2.

''We hadden niet bepaald onze dag, kan een keer gebeuren'', legde coach Frank van Leeuwen zich gelaten neer bij de nederlaag. Helius stuitte evenwel op een team, dat met veel elan en snelheid de wedstrijd naar zich toetrok. ''We konden in het begin aanvallend nog wel meekomen, maar bij 4-5 begon het bij hen echt te lopen. Ik heb tijdens de rust gezegd als team te verdedigen en de rust in het spel te bewaren.'' Desondanks liepen de bezoeksters van 4-9 uit naar 7-18. Eva van Leeuwen voorkwam met diverse knappe reddingen nog een grotere nederlaag. ''Deze wedstrijd moeten we zo snel mogelijk vergeten door het in de volgende wedstrijd weer op te pakken.'' A-juniore Danielle Bekker debuteerde in het team van Helius, dat zich aanstaande zondag in sporthal Oostmeer in Berkel & Rodenrijs mag revancheren tegen De Meeuwen.

Helius: Eva van Leeuwen; Danielle van der Meijden-Spoor (1 keer), Inge van Melick, Mila Went (1 keer), Annemiek Schop-van der Kooy (1 keer), Lotte Nap, Kimberly Tournier (1 keer), Petra Brink (3 keer), Esther Brink, Danielle Bekker.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws