Hockeysters HC Voorne op schot tegen Tempo '34

Actueel 380 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben de belangrijke wedstrijd in de derde klasse B tegen staartclub Tempo '34 met een 6-1 (1-0) overwinning afgesloten. De formatie van Jeroen van Duijvenbode heeft op plaats tien verder afstand genomen van Tempo '34 en Hoeksche Waard.

''We hebben in de eerste helft teveel kansen laten liggen, maar in een goede tweede helft ging het team helemaal los'', stemde coach Jeroen van Duijvenbode zich tevreden met het spel en het resultaat. ''Merel Geilvoet opende in het eerste kwart de score. ''We scoorden in het derde kwart snel de 2-0 waarna we met ons eigen spelletje de score opvoerden naar 6-1. We hebben als team naar dit duel toegeleefd. We mochten niet dezelfde fout maken als tegen HDS. We hebben gewoon vier kwarten full-press gespeeld en hebben daarmee Tempo volledig opgerookt.'' Anne Kerklaan tekende voor de bevrijdende 2-0, waarna de jarige Floor van Heukelen de 3-0 binnen schoot. De debuterende A-juniore Mariska Faassen scoorde na een combinatie met haar zus Frederique de 4-0. Frederique Faassen bepaalde de eindstand met twee treffers op 6-1. HC Voorne speelt aanstaande zondag de laatste wedstrijd voor de lange winterstop de belangrijke zespuntenwedstrijd in Mijnsheerenland tegen Hoeksche Waard.

HC Voorne: Birthe Witmer; Sterre Jansen, Emilie Grauss, Suzanne Ravenschlag, Amber Moerland; Jaimy Hoogerwaard, Floor van Heukelen, Anne Kerklaan; Merel Geilvoet, Frederique Faassen, Brittney Hoogerwaard. Liz van den Wollenberg, Evi van Gastel, Mariska Faassen, Daisy Boer en Joyce Homburg kwamen ook in actie.