OHVV leidt dubbel verlies tegen DVV '09

Actueel 173 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft op het sportpark aan de Eeweg de eerste seizoensnederlaag geleden. De Oudenhoornaars verloren de topper tegen DVV '09 met 1-2 (1-2). Dubbel verlies was er toen Roan Leter (rechtstreeks rood) en Michael van Maurik (twee keer geel) vroegtijdig het veld moesten ruimen.

''Het krachtsverschil was dit seizoen niet eerder zo groot als tegen DVV, ook met negen man waren we beter, maar we stonden wel met lege handen'', baalde trainer Mark van Os. ''We kregen zoals gewoonlijk veel kansen, maar DVV deed ons in minuut 18 in de omschakeling meteen pijn.'' OHVV kwam vijf minuten later verdiend langszij, toen Ramon de la Haye een pass van Roan Leter afrondde: 1-1. ''Na de achterstand kregen we weer kansen, maar vijf minuten voor rust kreeg DVV op appelleren een strafschop cadeau en stonden we met 1-2 achter. We kwamen goed uit de kleedkamer, maar DVV speelde vrij fysiek en waar zij geel hadden moeten krijgen werd Roan Leter de dupe. Nadat hij eerst was neergeschopt, ging hij daarna een stevig duel aan. Daar kreeg Roan rood voor, terwijl die speler van DVV, de boosdoener, mocht blijven staan. We kregen daarna via Jarno Huijsman legio kansen, maar hij had bepaald zijn dag niet. Ook toen Michael zijn tweede kaart kreeg bleven we beter, maar was het ons niet gegund. Onnodig, we hebben van onszelf verloren, niet van DVV.''