Afbeelding

OHVV lachende derde in titelstrijd

Actueel 337 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft na de 2-0 (0-0) overwinning tegen Rockanje de voorsprong op de naaste concurrenten uitgebreid tot vijf punten op de nieuwe belager DVV '09. De club uit Dirksland zegevierde in een rechtstreeks gevecht om de tweede plaats in de vierde klasse I met 3-1 over Flakkee, terwijl NTVV en FIOS met 1-1 tegen elkaar gelijkspeelden.

''Alle concurrenten hebben punten verspeeld, dus kan ik niet meer dan tevreden zijn'', sprak trainer Mark van Os over een productief weekend. OHVV was op het sportpark aan de Eeweg in Oudenhoorn de bovenliggende partij tegen Rockanje. Arie Bravenboer en Ramon de la Haye lieten kijkers van kansen liggen. Doelman Olivier de Man moest halverwege de eerste helft slechts één keer als redder in nood in actie komen. Vooral in de tweede helft had de formatie van trainer Harry Rusken weinig meer in te brengen. Arie Bravenboer opende na vijf minuten spelen uit een assist van David Keijzerwaard de score: 1-0. Halverwege bediende Arie Bravenboer invaller spits Casper Bredius op maat: 2-0. Toen Rockanje door een tweede gele kaart een kwartier voor tijd ook nog met tien man kwam te staan was de wedstrijd gespeeld. ''We hebben in de tweede helft storm gelopen op het doel van Rockanje, hadden 75 procent balbezit en legio kansen. Ik ben trots op de ploeg en heb vooral in de tweede helft genoten van het spel'', aldus Mark van Os. OHVV speelt zaterdag aan de Eeweg de topper tegen DVV '09.

OHVV: Olivier de Man; Damian Tuinfort (83. Kai Benschop), Michael van Maurik, Dylan van Loosdrecht, Jim Baks (66. Aaron van der Steen); David Keijzerwaard, Gavin van Dort; Ramon de la Haye; Roan Leter (66. Casper Bredius), Arie Bravenboer, Shi-Fa Steehouder.