Afbeelding

Hellevoetsluis ontbeert slagvaardigheid tegen DBGC

Actueel 96 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis is afgelopen zaterdag op het sportpark aan de Brielsestraatweg tegen DBGC uit Oude Tonge niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. De Hellevoeters bezetten in de tweede klasse E Zuid 1 de gedeelde achtste plaats samen met SSV '65 en Arnemuiden.

''Ik ben na negentig minuten voetbal tevreden over het resultaat, het spel en dat we de nul hebben gehouden, maar minder over de afwerking'', stelde Edwin de Koning. ''We hadden met kansen zorgvuldig en slagvaardiger moeten omgaan.'' De trainer van Hellevoetsluis doelde op de kansen van Gaultier Obiango, Serkan Yavuziygitoglu, Brian Poelman en Quincy de Lobel. Halverwege de tweede helft voorkwam doelman Sander van Reijn met een goede redding zelfs een achterstand. ''We hadden ook kunnen verliezen, maar in de extra tijd had Hamdi Ackçay de volle buit zomaar binnen kunnen halen. We spelen goed tot aan de zestien, maar zijn binnen het zestienmeter gebied gewoon niet slagvaardig genoeg.'' Hellevoetsluis moest het stellen zonder Marley Dors en Jeffrey de Koning. Hellevoetsluis speelt zaterdag in Zeeland de belangrijke sleutelwedstrijd tegen Arnemuiden.

Hellevoetsluis: Sander van Reijn; Rucentney Benito, Frenk van Gelderen, Vincent Mast, Öner Sang-A-Jong; Quincy de Lobel; Armin de Rooij, Serkan Yavuziygitoglu; Brian Poelman (81. Patrick Haze), Gaultier Obiango (69. Wouter Besters), Frank de Regt (56. Hamdi Ackçay).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws