Afbeelding
Foto: pixabay.com

Collectief Woongemak van start in Nissewaard

Actueel 170 keer gelezen

De gemeente Nissewaard is – als tweede gemeente in Nederland – onlangs het Collectief Woongemak gestart om inwoners met een frisse blik te laten kijken naar hun woning. Iedereen kan gratis een woonscan doen op nissewaard.nl/woongemak. De scan geeft informatie over veelvoorkomende verbeteringen die het woongemak in de woning kunnen vergroten.

Hoe werkt het collectief?
Het collectief is een laagdrempelige manier voor inwoners om zich te laten informeren over mogelijke woonverbeteringen. Door de interesse van inwoners te bundelen kunnen woonverbeteringen tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Het collectief neemt het lastige uitzoekwerk uit handen en informeert helder en objectief over de mogelijke verbeteringen. Tevens ontvangen geïnteresseerden direct een scherp aanbod voor kwalitatief hoogwaardige producten. 

Het collectief in drie stappen:
Woonscan: Iedereen kan gratis de woonscan doen op nissewaard.nl/woongemak. Hieruit volgt een woonadvies met woonverbeteringen.
Aanbod op maat: Geïnteresseerden ontvangen direct een aanbod voor de aanbevelingen. Zij kunnen hun interesse voor een inventarisatie kenbaar maken.
Meer woongemak: Persoonlijke wensen worden vrijblijvend besproken met de erkend installateur. Pas na overeenstemming worden de woonverbeteringen geplaatst. 

Welke woonverbeteringen worden er aangeboden?
De woonscan bestaat uit praktische verbeteringen die voor extra woongemak zorgen. Dit zijn bijvoorbeeld een antislip behandeling van de tegels in de badkamer, het plaatsen van een inloopdouche, automatische buitenverlichting of het verwijderen van drempels in de woning.

Mevrouw Sannes besloot eerder dit jaar via het collectief een inloopdouche te laten plaatsen en deelt graag haar ervaring: 'Na verschillende offertes te hebben opgevraagd voor een inloopdouche kwam het Collectief Woongemak op ons pad. De installateur van het collectief luisterde goed naar onze wensen en kwam met een mooie oplossing, voor minder dan de helft van de prijs van de overige offertes. De werkzaamheden zijn binnen twee dagen afgerond en alles is keurig afgewerkt. We genieten dagelijks van het resultaat!'

Iedereen die benieuwd is geworden naar de woonverbeteringen uit het collectief kan een kijkje nemen op nissewaard.nl/woongemak. 

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws