Afbeelding
Foto: Lieke Vergeer

LTV Zuidland is High Five Maatschappelijk

Actueel 187 keer gelezen

Zuidland – Wethouder Martijn Hamerslag reikte gisteravond aan voorzitter Arie de Snaijer van tennisvereniging LTV Zuidland de High Five sticker Maatschappelijk uit.

De vereniging doet evenals voorgaande jaren momenteel mee aan het geven van gratis zogenaamde 'snuffellessen', maar is daarnaast ook op andere vlakken maatschappelijk betrokken. Bij de ingang van het complex hangt sinds kort het bord 'rookvrije omgeving', waarmee wordt aangegeven dat op en rond de tennisvelden en clubgebouw niet gerookt mag worden.

Het gemeentelijke High Five programma draagt bij aan de gezondheid en het geluk van inwoners van Nissewaard. Het is een methodiek waarbij de thema's beweging, duurzaam, ontwikkeling, sociaal en maatschappelijk welzijn centraal staan en brengt inwoners, scholen, verenigingen en organisaties van Nissewaard in beweging om met elkaar een sterk netwerk te creëren. Een netwerk waarbinnen iedere inwoner zich kan ontwikkelen en zich gezond en veilig voelt.

LTV Zuidland heeft ruim 200 leden en bestaat al 48 jaar. Het aan de Molendijk 21d, achter sporthal de Drenkwaard en zwembad Molengors gelegen tenniscomplex, heeft vijf banen waar iedere doordeweekse avond getennist wordt. Op vrijdagavond wordt competitie gespeeld en in het weekend zijn er regelmatig toernooien of evenementen. LTV zit na een aantal wat mindere jaren weer goed 'in de lift'. Zo konden tijdens het onlangs gehouden nieuwe leden weekend maar liefst 25 nieuwe leden worden ingeschreven. Een grondige renovatie van de inmiddels 20 jaar oude velden van LTV is iets wat op het verlanglijstje van de club staat en waarover binnenkort met de gemeente gesproken wordt.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws