Afbeelding

Jump '80 swingt langs Cady '73

Actueel 96 keer gelezen

Hellevoetsluis- De basketballers van Jump '80 hebben in De Fazant een eclatante 87- 53 (30-15, 23-12 (53-27), 11-12, 23-14) behaald tegen Cady '73 3. De Hellevoeters blijven de koploper in de tweede klasse B. De naaste belagers Juventus en CBV Binnenland 3 maakten eveneens geen fout.

''We hebben één van de betere wedstrijden van het seizoen gespeeld'', stelde coach Ronald de Rijke. ''We komen gewoonlijk altijd wat moeizaam uit de startblokken, maar tegen Cady waren we vanaf minuut één meteen scherp, hebben we intensief vol gas gegeven. We hadden in no-time een verschil van 12 punten en hebben de eerste periode afgesloten met 30-15. Leuk voor het publiek, dat de weg steeds beter naar De Fazant begint te vinden. Bij de rust was het verschil al 25 punten. Cady ging in het derde kwart zone verdedigen en daar hadden we wat moeite mee, terwijl we in de overige kwarts zeer sterk onder de ring waren. We hebben aanvallend en verdedigend vier goede kwarten gespeeld.'' Ronald de Rijke is tevreden hoe het tot nu toe is verlopen. ''We zijn als koploper de te kloppen ploeg. We gaan met de bovenste vijf ploegen een moeilijke periode in. We zijn er klaar voor, hoop dat we het goede spel ook in de uitwedstrijden kunnen brengen. Klipperstars is in Nieuw-Lekkerland de volgende tegenstander.

Jump '80: Nick Julian de Kok (9 pnt.), Demian Dortmundt (2 pnt.), (Kevin de Kok (10 pnt.), Stefan de Rijke (2 pnt.), Marc de Romph (10 pnt.), Olaf Schreiber (2 pnt.), Jaimie van der Klei (11 pnt.), Yorick van der Klei (26 pnt.), Pieter den Braber (6 pnt.), Kilian Wijers (9 pnt.).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws