Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Meezingen bij 13e Shantyfestival Spijkenisse

Actueel 368 keer gelezen

Spijkenisse – Met het luiden van de scheepsbel, opende burgemeester Van Oosten aan het einde van de ochtend op het Uitplein de 13de editie van het Shantyfestival. Aan shantykoor Overstag uit Vlaardingen viel de eer te beurt om met het alom bekende 'Ketelbinkie' het in grote getale toegestroomde publiek in de stemming te brengen.

Shantyfestival initiator Arno Oomen bedankte bij aanvang alle vrijwilligers en ondernemers zonder wie de organisatie en realisatie van het festival niet mogelijk zou zijn geweest. Ook presenteerde hij de nieuwe shanty-mascotte, een piratenaapje met een ooglap en schatkist, waarvoor afgelopen weken een naam kon worden aangedragen. Yvonne Schouten bedacht de winnende naam Buddy, daarmee verwijzend naar de buddy's die bezoekers van het Shantyfestival een arm bieden ter begeleiding.

Deelnemende shantykoren waren:  Overstag (Vlaardingen), Rotterdam, De Zilk, Skulpers (Castricum), Het Ruime Sop (Bussum), Batraven (Bergen op Zoom), Voor de Mast (Katwijk), Albatros (R'dam), Barend Fox (R'dam) en 3x Niks (Heenvliet).   

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws