Afbeelding
Foto: Rob Berkhuizen

Lotte en Vera schilderen voor natuurspeeltuin

Actueel 168 keer gelezen

Hellevoetsluis - De afgelopen periode hebben Lotte Boers (15) en Vera den Adel (15) gewerkt aan een wandschildering in het gebouw van de natuurspeeltuin van Stichting Anders Spelen, nadat het verzoek was gekomen om daar een lege, saaie wand op te leuken met een gezellig natuurtafereeltje.

Aangezien ze al jaren schilderen bij Atelier Kunst en Kids was dit project deze meiden wel toevertrouwd. Het tafereeltje bedachten Lotte en Vera helemaal zelf. Ze maakten eerst een ontwerp op de computer en vervolgens gingen ze met verf en kwasten op locatie aan de slag.

Zondagmiddag naderde de afronding en terwijl ze de laatste hand leggen aan het schilderij, druppelden familie en vrienden binnen...zonder dat Lotte en Vera het wisten waren zij uitgenodigd!

Officiële onthulling
Daarop volgde onder toezicht van alle aanwezigen een officiële onthulling, verricht door Henny Bijl van de Natuurspeeltuin en Elma van 't Hof van Atelier Kunst en Kids. Lotte en Vera werden geroemd om hun mooie, originele schilderij. Omdat deze vernissage voor hen als een complete verrassing kwam, waren zij 'totally flabbergasted' door het hele gebeuren.

We gaan in de toekomst vast en zeker nog veel meer kunstzinnigs zien van dit getalenteerde en bevlogen creatieve tweetal!

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws