Afbeelding

OHVV krijgt voetballes van Zuidland

Actueel 231 keer gelezen

Oudenhoorn - OHVV is er tegen Zuidland niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen. De Oudenhoornaars verloren op het sportpark Eeweg de derby tegen de buur met liefst 0-5 (0-3).

''Het was een pijnlijke nederlaag en dat terwijl we zo'n goede voorbereiding hadden'', verklaarde trainer Mark van Os de ruim uitgevallen nederlaag van 0-5, onder welke drie strafschoppen, van zijn manschappen. ''Zuidland heeft een goede ploeg, dat is gedegradeerd uit de tweede klasse, maar gewoon weer tot de top van de derde klasse gaat behoren. Toch had ik gehoopt dat we tegen Zuidland iets verder waren. Aan de andere kant hebben we ons teveel laten leiden door de verkeerde keuzes van de scheidsrechter. We hebben na de rust best een paar kansen gehad, maar een goal van Roan Leter werd ten onrechte afgekeurd en vervolgens had hij pech met een inzet op de lat. We hebben de nederlaag wel geëvalueerd, maar gaan na een goede voorbereiding met veel vertrouwen de eerste competitiewedstrijd in.'' OHVV moest het stellen zonder dragende krachten als Gavin van Dort en Damian Tuinfort. Melvin Vlietstra stopte bij 0-3 nog een strafschop. De Oudenhoornaars starten de competitie in Ooltgensplaat tegen OFB.

OHVV: Melvin Vlietstra; Dylan van Loosdrecht, Joost de Graaff (36. Kai Benschop), Michael van Maurik, Aaron van der Steen; David Keijzerwaard, Niek Wageveld (55. Mitco Milojevic), Jim Baks (84. Tim van Mourik), Ramon de la Haye; Roan Leter, Jarno Huisman.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws