Afbeelding
Foto-Ok.nl / Rene Bakker

Fluisterboot Bernisse in de vaart

Actueel 575 keer gelezen

Zuidland – Onder grote belangstelling werd vanmiddag aan de Oude Veerdam Fluisterboot Bernisse officieel in gebruik genomen. Burgemeester Van Oosten en wethouder Hamerslag onthulden samen met vrijwilligers van Stichting Fluisterboot Voorne-Putten het informatiebord bij de aanleg- en opstapplaats van de fonkelnieuwe elektrische boot.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd ook de kwaliteitsimpuls die de afgelopen tijd aan het recreatiegebied De Bernisse is gegeven gevierd. Hierbij werden onder andere de strandjes in het gebied van nieuw zand voorzien, nieuwe steigers aangelegd, groenonderhoud en parkeerplaatsen aangepakt en natuurspeeltuin Het Beverbos aangelegd. De in gebruik name van deze nieuwe fluisterboot is volgens de wethouder 'de kers op de taart'. Vertegenwoordigers van Exxon Mobile overhandigden vanmiddag een cheque van 10.000 euro aan voorzitter Fred Lorsheijd van Stichting Fluisterboot Voorne-Putten.

Meer over de in gebruik name van Fluisterboot De Bernisse en de realisatie van het project, leest u volgende week in de papieren versie van Groot Nissewaard. Voor meer informatie en boekingen kijkt u op www.rondvaart.info. Fluisterboot Bernisse vaart vanaf morgen.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws