Zuidland speelde zaterdag met 1-1 gelijk in het duel met Oud-Beijerland voor de districtsbeker. Fotografie: Peter de Jong
Zuidland speelde zaterdag met 1-1 gelijk in het duel met Oud-Beijerland voor de districtsbeker. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Zuidland speelt bekerduel tegen Oud-Beijerland gelijk

Actueel 107 keer gelezen

Zuidland – Na de ruime zege van vorige week tegen NBSVV, wist Zuidland zaterdag het tweede duel van het toernooi om de districtsbeker niet te winnen. De ploeg van Tom Larssen kreeg Oud-Beijerland op bezoek, dat in de andere derde klasse uitkomt. Het werd op sportpark Groot Nibbeland 1-1 (1-0).

De gevierde man aan de kant van Zuidland, was net als vorige week, Neal van Buren. Hij bracht de thuisploeg op een voorsprong. Echter de gasten wisten na rust het doel van Zuidland ook te vinden en daardoor bleef men steken op een gelijkspel.

Overwicht
'We hadden vond ik wel een overwicht in dit duel. De kansen waren prima van onze kant. We verzuimden echter om de tweede en derde treffer te maken in het begin van het duel. Daarna zakten we wat in en kreeg Oud-Beijerland meer overwicht. Na rust vond ik het een open duel. De puntendeling is dan ook terecht in mijn ogen. Ik vond het een goede graadmeter in aanloop op de competitie omdat deze club ook derde klasse speelt en daar vorig jaar net niet in promoveerde', gaf Jaap van Sintmaartensdijk aan namens Zuidland. Als men komende zaterdag bij OHVV wint, zal het doelsaldo in deze poule bepalend worden. Deze spreekt op dit moment in het voordeel van Zuidland dat vier keer meer heeft gescoord dan Oud-Beijerland.

Fotografie: Peter de Jong

Lees meer lokaal nieuws op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws