Afbeelding
Foto: PR

Open dag Historische Vereniging Zuytlant

zaterdag 25 mei 2024 10:00

Zuidland - Op 25 mei houdt de Historische Vereniging Zuytlant een “OPEN DAG”.

Een mooie gelegenheid om er eens een kijkje te komen nemen onder het genot van een kopje koffie of fris. Er is van alles te zien uit grootmoeders tijd, oude gereedschappen en op historisch gebied. Ook de maquette welke het Zuidland uit de jaren “50 voorstelt. U kunt vragen stellen en er wordt toelichting gegeven.

Verder is er een kleine “Historische Rommelmarkt” van dubbele spulletjes tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Ook de boeken die door de vereniging worden uitgegeven zijn dan te koop. De voormalige werkgroep dialect heeft interviews opgenomen met enkele dorpsgenoten in het dialect. Deze interviews zijn op schrift gesteld en zijn bij de vereniging  te koop. De boeken zijn in het “Slandse” dialect. 

U bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom in Het Blushûs.

Wist u dat Het Blushûs elke dinsdagmiddag geopend is van 13.30 tot 16.30 uur.

Tot ziens op de georganiseerde activiteiten van de Historische Vereniging Zuytlant in het Blushûs aan de Willemstraat 3a.