Alzheimer Café

dinsdag 21 mei 2024 19:30

Spijkenisse - Op dinsdag 21 mei 2024 is er weer een Alzheimer Café. 

Gastspreker is Vincent Stevels. Vincent was werkzaam als verpleegkundige in de ouderenzorg maar werkt nu als accountmanager bij BENU. 

Deze avond gaat over incontinentie bij dementie in de thuissituatie. 

Er wordt deze avond gesproken over wat incontinentie is en hoe je hiermee kunt omgaan bij dementie. Maar ook over welke materialen er beschikbaar zijn, hoe dit aangevraagd kan worden en of het wordt vergoed.  

Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan Vindent en om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft. Locatie is ontmoetingsruimte “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal gaat open om 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis en u heeft zich niet aan te melden.

Bent u niet in de gelegenheid om zelf te komen, dan kunt u de avond ook volgen via een livestream op internet. Voor meer informatie en voor aanmelden voor de livestream: bij Ria Vliegenthart. Telefoon: 0181-695.255 (SWO Spijkenisse) of via e-mail: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl