Kennismaken met Stichting De Nieuwe Brug tijdens de Kick Off in het Rivierabad in Spijkenisse

zondag 25 september 2022 15:00 t/m 17:00

Op zondag 25 september a.s. wordt door Stichting De Nieuwe Brug deelgenomen aan de Kick-Off dag, Kom naar het Rivièrabad en ontdek tussen 15.00 en 17.00 uur welke sportactiviteiten de stichting aanbiedt aan mensen met een beperking.

Bij Stichting De Nieuwe Brug wordt er namelijk volop gesport. 

Op maandagavond wordt er gezwommen in het Rivierabad. Hier kan men leren zwemmen, maar ook kun je hier trainen voor het wedstrijdzwemmen, recreatief zwemmen, watervrij gemaakt worden of gewoon lekker bewegen. 4x per jaar neemt Stichting De Nieuwe Brug deel aan het wedstrijdzwemmen voor G-zwemmers die uitkomen tegen zes andere verenigingen. 

Op dinsdagavond is er (stijl) dansen van 19.00 - 22.00 uur. Hier kan iedereen aan meedoen. Er wordt op vier niveaus gedanst. Zelfs de rolstoelers kunnen meedoen. Dit dansen vindt plaats aan de M.A. de Ruijterstraat 7 in Spijkenisse. Er wordt gedanst van beginners tot gevorderden. Deze groepen wisselen elkaar gedurende de avond af. Op dinsdagavond is ook de Dartclub aanwezig. Zij darten van 19.30 - 21.00 uur.

Op donderdagavond is het Sportinstuif van 19.00 - 20.30 uur in de Sportzaal in Maaswijk.

Een keer per maand is er op zaterdagochtend wandelen. Er wordt gestart om 10.00 uur. Na afloop van het wandelen, is er een gezamenlijke lunch tot 13.00 uur.

Wilt u eerder info? Mail dan naar gre.wiechmann@gmail.com

Bellen kan ook: 06-48012641