Afbeelding
Foto: PR

Voorjaarsconcert Ars Nova

zaterdag 21 mei 2022 20:00

Spijkenisse - Kleinkoor Ars Nova nodigt u uit voor het voorjaarsconcert. Onder leiding van dirigent Anastasiya Bouwmans hebben de koorleden voor dit concert een mooi en afwisselend repertoire ingestudeerd. Het koor laat dit graag aan u horen op 21 mei in Spijkenisse. Gezongen worden prachtige liederen uit de Renaissance maar ook uit latere tijd en zelfs enkele huidige populaire liederen. 

Bij het concert wordt er medewerking verleend door pianiste Yolande van den Berg. Zij begeleidt het koor bij enkele prachtige liederen, zoals de Cantique de Jean Racine, een van de beroemdste werken van Gabriel Fauré. 

Het concert vindt plaats op zaterdagavond 21 mei 2022 in de Dorpskerk, Kerkring 1 in Spijkenisse. Het concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer één uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs is 12,50 euro en u kunt kaarten reserveren via telefoonnummer 06-546 34 751, per mail info@kleinkoorarsnova.nl of bij Hannes Speelgoed, Voorstraat 38a in Spijkenisse en bij de leden van het koor. 

Verdere informatie over Kleinkoor Ars Nova vindt u op www.kleinkoorarsnova.nl