Afbeelding
stock

Alzheimer Café Spijkenisse via livestream

dinsdag 18 januari 2022 19:30

Dinsdagavond 18 januari is er weer een Alzheimer Café Spijkenisse. Vanwege de coronamaatregelen kunt u deelnemen aan deze avond middels een livestream. 

Gastspreker is Janneke Niemantsverdriet, Coördinator Stichting Mentorschap Rotterdam e.o. Zij zal uitleg geven wat mentorschap inhoudt en hoe de inzet van een Mentor kan helpen om ook iemand met dementie met persoonlijke belangen te kunnen helpen. Mentorschap wordt ingezet om een kwetsbare burger te ontzien en persoonlijk te beschermen. Denk hierbij aan onder andere het toezien op goede zorg en contact onderhouden met hulpverleners. Alle voor- en nadelen hiervan worden besproken.

Het wordt een interactieve avond waarin via de chatfunctie ruimte is tot het stellen van vragen. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. U kunt zich opgeven voor de livestream bij Ria Vliegenthart/SWO tel. 0181-695255 of via r.vliegenthart@swospijkenisse.nl. U ontvangt dan een link om digitaal te kunnen deelnemen.