Afbeelding

Benefietconcert Randstedelijk Mannenkoor

donderdag 5 juli 2018 20:00

Randstedelijk Mannenkoor met talenten uit Nissewaard op de bres voor de Stichting Ambulancewens.

Op donderdagavond 5 juli  vindt in de dorpskerk van Spijkenisse een bijzonder benefietconcert plaats. De mannen van het Randstedelijk Mannenkoor en muzikale talenten uit de regio willen veel geld op halen voor de “Stichting Ambulancewens. Het doel van deze stichting is ernstig zieke mensen per ambulance nog eenmaal een bezoek  te laten brengen aan een geliefkoosde plek. Het belooft een mooi concert te worden. Onder leiding van Arjan Breukhoven is het koor al maanden bezig met oefenen. Het is natuurlijk prachtig dat jonge talenten uit Nissewaard optreden. Zo zal onder meer Lindi Koning, bekend van “The Voicekids”, begeleid door Lieke de Bondt optreden. Uiteraard hoopt een ieder op een bomvolle dorpskerk zodat er een mooi bedrag voor de Stichting Ambulancewens kan worden opgehaald. De avond op donderdag 5 juli begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.