• Alles
  • (4)
    Evenement

Laatste zaterdagavondconcert in brandweermuseum

zaterdag 13 juli 19:30 uur

Foto:

Sir Olivers Bigband sluit zaterdagavond concerten in Hellevoetsluis Ze zijn eigenlijk niet meer weg te denken bij de zaterdagavondconcerten bij het brandweermuseum: de Sir Olivers Band uit Den Bommel.

Zaterdag 13 juli is het de beurt aan deze populaire bigband om het seizoen van de zaterdagavondconcerten in het brandweermuseum in Hellevoetsluis af te sluiten. De uit 29 muzikanten bestaande bigband uit Den Bommel heeft de afgelopen jaren voor een spetterende concert gezorgd waar nog lang over na gepraat is. Het repertoire bestaat uit jazz, latin en funk, maar ook popnummers passeren de revue. Deze muziekkeuze staat garant voor een swingend optreden voor een breed publiek.

De bevlogen dirigent Machiel de Kruijf weet met zijn deskundigheid het orkest naar hoog muzikaal niveau te brengen. Samen met het enthousiasme van de bandleden zorgt dit meestal voor een groots optreden. Dus zaterdagavond 13 juli er nog even lekker tussenuit en genieten van heerlijke muziek op een geweldige locatie, en . … de concerten worden gratis aangeboden.


deel deze activiteit