• Alles
  • (3)
    Evenement

Kom naar het gratis toegankelijke Modderheld XXL

woensdag 26 juni 13:30 t/m 16:30 uur

Foto: PR

Spijkenisse - Niet bang om vies te worden? Dan bent u samen met uw kind van harte welkom op woensdag 26 juni in Park Waterland. Modderheld, het ultieme modder spektakel voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De Alles Kids Club organiseert een uitdagende baan waar de kinderen kruipen, lopen en rennen door de modder, klimmen over obstakels en moddersloten overwinnen.

Dit jaar is de XXL editie, met een baan die extra groot is! Naast de modder obstakelbaan is er een picknickveld voor mama's, papa's, zusjes, broertjes en andere belangstellenden. De deelnemende ouders en kinderen kunnen gebruik maken van de omkleedruimte, afspoelplekken met lauw water en wc's.

Toegang tot de baan is alleen toegestaan met een officieel deelname polsbandje. Deze is te verkrijgen na inschrijving via de website www.modderheld,jouwweb.nl. Met de bevestigingsmail na inschrijven kan op de dag van het evenement het deelname polsbandje worden afgehaald.

Voor de modderbaan zijn een A-diploma en dichte schoenen verplicht in verband met dieper water en het lopen over ongelijke grond. Wil je weten welke gave onderdelen er allemaal tijdens Modderheld te overwinnen zijn? Kijk snel op www.modderheld.jouwweb.nl of bezoek de Facebookpagina van Modderheld Spijkenisse.

Komt u ook?

U kunt gratis meedoen met uw kind(eren) en de vele vakkrachten van SKS Alles Kids zijn aanwezig om het evenement professioneel te begeleiden. Inschrijven is verplicht en toegang tot de baan kan alleen met een deelname polsbandje. In verband met de verwachte drukte willen wij u vragen zoveel mogelijk op de fiets te komen. Er zijn namelijk maar beperkt parkeerplaatsen langs de rand van het park aanwezig maar er kan ook gratis geparkeerd worden op het parkeerdek boven de Jumbo. Het navigatieadres is Libelleveen, Spijkenisse. Volg vanaf daar de bordjes 'Modderheld'.


deel deze activiteit