Wie zijn gevoelens van zich af kan schrijven staat stabieler in het leven en ontwikkelt bovendien groter zelfinzicht.
Wie zijn gevoelens van zich af kan schrijven staat stabieler in het leven en ontwikkelt bovendien groter zelfinzicht. Foto:

Cursus uitgelicht: Schrijf jezelf gelukkig

donderdag 24 januari 2019 19:00 tot 21:00

Hellevoetsluis - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt diverse cursussen, interessante lezingen en leuke activiteiten aan. Dit is er binnenkort te leren en beleven:

Wat zijn jouw goede voornemens dit jaar? Je taalkennis ophalen voor de komende vakantie? Leren omgaan met je tablet( gekregen met de feestdagen) of ben je opzoek naar een betere balans in je leven? Dat komt goed uit, want bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan het allemaal! Het aanbod is te bekijken via www.bzhd.nl. Stel je goede voornemens niet uit en schrijf je direct aan de balie van de bibliotheek of via www.bzhd.nl in!
De kracht van schrijven is groot. Wie zijn gevoelens van zich af kan schrijven staat stabieler in het leven en ontwikkelt bovendien groter zelfinzicht. Leer jezelf dus aan om meer te schrijven! Waar word je blij van? Wat maakt je juist verdrietig? Of…wat wil je doorgeven aan de volgende generatie? Aan de hand van verschillende creatieve schrijfoefeningen ga je aan de slag. En die schrijfsels? Of je ze nu voor jezelf houdt, of misschien wel gaat uitgeven in een boek; het is ALTIJD waardevol! Want…Wie schrijft, die blijft!

Cultuurhuis Nieuwe Veste | Startdatum: donderdag 24 januari | tijd 19.00 – 21.00 uur | aantal lessen: 4 | Prijs € 64,- / 5% ledenkorting