Loop jij ook mee met de leukste funloop van het jaar?
Loop jij ook mee met de leukste funloop van het jaar? Foto: Evelien Holleman

Trek je kerstmannenpak aan en doe mee met de SantaRun Hellevoetsluis

zaterdag 15 december 2018 18:45

Hellevoetsluis - Na het succes van de voorgaande jaren organiseert Rotary Hellevoetsluis dit jaar op zaterdag 15 december de vijfde editie van de SantaRun en Lichtjesavond voor jong en oud.

Ieder jaar organiseert de Rotary een gezellige en sportieve SantaRun voor het goede doel met aansluitend een sprankelende Lichtjesavond. Een gezellig evenement waarbij de deelnemers zich als kerstmannen verkleden en enkele rondjes rennen door de Vesting van Hellevoetsluis.

Om 18.30 uur is de inloop en om 18.45 uur begint de lampionnenoptocht voor de kleintjes. Vervolgens zullen alle kerstmannen -en vrouwen meedoen aan de warming-up waarna om 19.15 uur het startschot wordt gegeven door burgemeester Junius. Om 20.00 uur wordt de kerstboom ontstoken. De opbrengst van de SantaRun gaat dit jaar volledig naar de Rotary Wensboom. Hier kunnen alle inwoners van Hellevoetsluis een wens voor een stadsgenoot indienen die wellicht in vervulling kan gaan.

Wil je meedoen?
Meld je dan aan voor de Santarun voor slechts € 10,- kerstman/vrouwpak met verlichte kerstmuts op via http://hellevoetsluis.rotarysantarun.nl Aanmelden voor de kinderlampionnenloop kan op de avond zelf bij de Rotary kraam (voor het gemeentehuis) kinderen krijgen gratis een lampion met lampje en kerstmuts.