Afbeelding
Foto: PR

"Sweet Sweet Caroline" 22 juni in 't Kont van het Paard

vrijdag 22 juni 2018 22:30

Brielle - Op vrijdagavond 22 juni om 22.30 uur zal "Sweet Sweet Caroline" een optreden verzorgen in 't Kont van het Paard. Ze zal zowel covers als eigen nummers spelen.

Caroline Krijnen is een van oorsprong Brabantse singer-songwriter met een passie voor de helende en inspirerende eigenschappen van muziek. Ze houdt van mooie teksten schrijven, maar ook van covers op een geheel eigen manier te interpreteren. Caroline is een veelzijdige zangeres met een uniek en herkenbaar stemgeluid en veel gevoel voor expressie.

Boerendochter Caroline kocht op zestienjarige leeftijd een gitaar en leerde zichzelf te begeleiden. Nu speelt ze cover songs en eigen nummers op locatie. Ze heeft podiumervaring opgedaan in cafés, theaters, foodtruck festival Rrrollend en ook speelde ze op bruiloften. Daarbij organiseert ze ook regelmatig haar eigen open podia. Ze heeft het muzikale gen niet van een vreemde, ook haar moeder en zus bespelen een instrument.

Door haal vele reizen en bezoekjes aan festivals en concerten, is haar muziek beïnvloed door verschillende stijlen en artiesten zoals bijvoorbeeld Daughter, Angus & Julia Stone, Norah Jones, Selah Sue, Alabama Shakes en Amy Winehouse.