Afbeelding

Maak wat leuks voor Vaderdag tijdens het Mamacafé!

woensdag 13 juni 2018 10:00 tot 12:00

Hellevoetsluis – Woensdag 13 juni organiseert Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin alweer het 4de Mamacafé in Cultuurhuis Nieuwe Veste! Iedere tweede woensdagochtend van de maand is het Mamacafé open van 10.00 uur tot 12.00 uur en elke maand wordt er een ander thema behandeld. Deze maand besteden we aandacht aan EHBO voor kleintjes ?N Vaderdag!

Een ongeluk(je) zit namelijk echt in een klein hoekje, zeker waar het kinderen betreft! Kinderen zijn nou eenmaal avontuurlijk en onderzoekend, vaak nog heerlijk zorgeloos, impulsief, soms wat ongecontroleerd en sneller dan het geluid. Met de zomervakantie in het vooruitzicht zal Tineke Barendregt, EHBO'er van EHBO vereniging Hellevoetsluis, aanwezig zijn om informatie te geven en om vragen te beantwoorden. Tevens kunt u tijdens deze ochtend een exemplaar kopen van het boekje 'Buskruit met EHBO; alles wat je als ouder moet weten bij ziekte en pijn, groot of klein'.

En oh ja.... ssttt……. Niet tegen de papa's vertellen, maar we gaan ook iets moois maken voor Vaderdag

Dit alles gebeurd natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers terwijl je kleintje lekker kan spelen met de andere kindjes op het speelkleed!

Woensdag 13 juni van 10.00 – 12.00 uur in Cultuurhuis Nieuw Veste, zien we je dan?

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in Cultuurhuis Nieuwe Veste, Opzoomerlaan 106 | Mamacafé | Iedere tweede woensdagochtend van de maand | Toegang gratis

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Opzoomerlaan 106

3221 AP Hellevoetsluis

www.bzhd.nl/www.leerenbeleef.nl en volg de Bibliotheek ook op Facebook en Twitter!