Ontdek Like My Day
Ontdek Like My Day Foto: Annelies Vrinten

Like My Day Café

dinsdag 20 februari 2018 10:30

Spijkenisse - Op dinsdag 20 februari van 10.30 tot 12.30 uur organiseert Stichting Welzijn Ouderen (SWO) het Like My Day café. Tijdens deze ochtend staat natuurlijk de koffie of thee voor u klaar en natuurlijk mag iets lekkers erbij niet ontbreken.

Naast veel voorlichting over Like My Day, een nieuwe activiteit van de SWO, waarin de senioren van Nissewaard door middel van internet veilig met elkaar  kunnen communiceren, wordt er ook een heus Like My Day spel gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Wat er gespeeld wordt, wordt nog even geheim gehouden maar dat het gezellig en leuk wordt dat is een ding dat zeker is!

Het Like My Day Café vindt plaats in de ontmoetingsruimte Mei, aan de Winston Churchilllaan 31 in Spijkenisse. De toegang is geheel gratis.

Bent u nieuwsgierig naar Like My Day of wilt u meer informatie of zelfs gebruik gaan maken van Like My Day, dan is het handig wanneer u uw laptop en/of tablet meeneemt zodat de vrijwilligers het gelijk op uw eigen apparatuur kunnen demonstreren.

Wilt u ook kennis maken met de gezelligheid van Like My Day meldt u dan aan bij de SWO, telefonisch te bereiken op 0181-695255. Mocht u gebruik willen maken van het vervoer van de SWO dan kunt u dit telefonisch bij uw aanmelding aangeven.