• Alles

Rollatorwerkplaats SWO op bezoek in Panorama Flat

woensdag 30 oktober 9:30 uur

Foto: stock

Spijkenisse - De rollatorwerkplaats van de Stichting Welzijn Ouderen (SWO) repareert rollators. U kunt hier terecht voor kleine reparaties aan uw rollator. Zoals bijvoorbeeld kapotte remmen, afstellen van de remmen of gewoon de jaarlijkse check van uw rollator. De rollatorwerkplaats gaat één keer per maand op locatie, in één van de seniorencomplexen van Spijkenisse.

Op woensdag 30 oktober bezoekt de rollatorwerkplaats de Panorama Flat, aan de Saturnusstraat 157-385; aanmelden in het keldertje/koepeltje. De Rollatorwerkplaats is aanwezig van 09.30 uur tot 11.30 uur en hier kunt u terecht voor een kleine reparatie, een afspraak maken hiervoor is niet nodig. Kosten zijn € 3,75 exclusief eventuele materiaalkosten, wanneer u een SWO-Servicepas heeft betaalt u slechts € 2,75 (excl . materiaal).

Bent u in het bezit van een rollator, die in de weg staat of overbodig is geworden? De monteurs nemen deze graag mee om de bruikbare onderdelen er af te halen. U kunt hiervoor contact opnemen met de SWO, (0181) 695 255.


deel deze activiteit