• Alles
  • (2)
    Evenement

Gunda helpt in de strijd tegen Alzheimer

zaterdag 21 september 20:00 uur

Foto:

Hellevoetsluis - Toneelvereniging Gunda speelt op zaterdag 21 september (Alzheimerdag) en zondag 22 september de komedie 'Kouwe Kak en Tatoeage' van Carl Slotboom in Theater de Twee Hondjes in de Opzoomerlaan in Hellevoetsluis.

De aanvang van de voorstellingen is om 20.00 uur en na afloop verzorgt de band High Five de afterparty. De toegangsprijs bedraagt €25,- en dit bedrag gaat volledig naar Alzheimer Nederland om onderzoek te doen naar deze vreselijke ziekte. Kaarten zijn verkrijgbaar via e-mail naar gunda.steunt.alzheimer@outlook.com en bij Primera Bakker Struytse Hoeck en Breur uw Top Slijter op het Evertsenplein. Heeft u zicht- of gehoorproblemen bel dan naar tel. 06-51014741. Er zijn voor zondag 22 september op de voorste rijen in het theater de Twee Hondjes nog stoelen vrij, zolang de voorraad strekt. Op zaterdag 21 september zijn deze stoelen reeds uitverkocht. Help mee deze mens onterende ziekte te bestrijden. Toneelvereniging Gunda helpt in de strijd tegen Alzheimer, U ook?

De Stichting Alzheimer Nederland zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie. Ze geven voorlichting over de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, bieden ondersteuning en komen op voor betere zorg voor mensen met dementie. Ze werken samen met zorginstellingen en zamelen geld in voor onder andere wetenschappelijk onderzoek naar dementie.


deel deze activiteit