Afbeelding
Foto: PR

Zakelijke overwinning voor Spivo DS1 tegen Volley2B DS1

Sport 313 keer gelezen

Spijkenisse - In de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen stond Spivo DS1 tegenover Volley2B DS1. Met de terugkeer van assistent-coach Daisy Spruit-Stolk was het team weer compleet. Hoewel de uitkomst van de wedstrijd geen invloed zou hebben op de positie op de ranglijst - door de overwinning van Volley Tilburg DS3 tegen Donki Sjot DS2 - staat Spivo momenteel op de vierde plaats. Dit betekent dat, ongeacht het resultaat van vandaag, het team volgende week zaterdag een P/D-wedstrijd zal spelen.

Het was geen meeslepende wedstrijd, aangezien Spivo duidelijk de overhand had tegen Volley2B. Ondanks het lagere niveau van de tegenstander wist Spivo haar eigen niveau te handhaven.

Het team leverde een solide prestatie. Met sterke service series, nauwkeurige passes en scherpe aanvallen. Dit resulteerde in een dominante overwinning op Volley2B DS1. Hoewel er geen individuele ‘topper van de wedstrijd’ was, was het collectieve optreden van het hele team goed, en was het hele team de ‘topper van de wedstrijd’.

De dames van Spivo haalden een verwachte overwinning, met setstanden van 25-13, 25-18, 25-16 en 25-12. Het team wil het vele aanwezige publiek hartelijk bedanken voor de support tijdens de wedstrijd, samen met het Spivootje van de Week Kaylee. Terwijl ze zich voorbereiden op de P/D-wedstrijd in Middelbeers tegen SKUNK DS1, nodigen ze iedereen uit om hen te komen aanmoedigen en deel uit te maken van het laatste avontuur van dit seizoen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws