Afbeelding
Foto: Carola van de Loosdrecht

OHVV na klinkende zege weer in de lift

Sport 325 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft zich met een 5-0 (1-0) overwinning tegen Abbenbroek nog niet neergelegd met een rechtstreekse degradatie naar de vijfde klasse. De Oudenhoornaars bezetten in de Vierde klasse F de voorlaatste plaats, maar gelet op de concurrentie is een rechtstreekse handhaving nog altijd speelbaar.

‘’De eerste doelstelling is een p/d-plek veiligstellen’’, stelde trainer Peter Marcel Nauta nadrukkelijk. ‘’In dat opzicht zijn we met het eerdere resultaat bij GHVV positief bezig. Ik had tegen Abbenbroek eindelijk weer eens een volwaardige selectie tot mijn beschikking. Er komen nu nog zeven ploegen in aanmerking voor een rechtstreekse degradatie, dus zal het nog heel spannend worden. Alle clubs spelen nog ergens voor, dus zal er niets worden weggegeven. Iedereen van het team is zich bewust van de situatie.’’ OHVV nam in de eerste helft na een aangever van Dylan van de Loosdrecht de leiding door Jonathan Francesca: 1-0. Vlak na rust kwam de thuisclub met een schot op de lat goed weg. Stony van den Berg kopte vervolgens een vrije trap van Bryan van der Laan binnen: 2-0. Dylan ven de Loosdrecht, Jonathan Francesca en Bryan van der Laan uit een schitterende vrije trap bepaalden de eindstand op 5-0. ‘’We hebben meer dan verdiend gewonnen, maar we hadden er gelet op het doelsaldo zowel in de eerste als na de 5-0 best een paar meer mogen maken.’’ OHVV wacht zaterdag de zware staartwedstrijd in Hoogvliet tegen Rijnmond Hoogvliet Sport.

OHVV: Roy de Ruiter; Tobias Smith (80. Damian Tuinfort), Ferani van Vugt, Bryan van der Laan, Joshua Stout (30. Xander le Pair); Mark van der Meijden (46. Jerreld Paskald), Jim Bax (80. Leon Wageveld), Thomas van Dort; Dylan van de Loosdrecht, Stony van den Berg, Jonathan Francesca.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws