Afbeelding
Foto: Matthieu van Dongen

FC Vlotbrug snakt naar het einde van het seizoen

Sport 402 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug lijkt niet meer te kunnen winnen, ook niet van naaste concurrent NTVV. De club uit Nieuwe Tonge won met 1-4 (0-3) op De Kooistee. De FC snakt kennelijk naar het einde van het seizoen.

‘’Ik had drie geschorste spelers (Raydell Apostel, Quinten Dijkstra en Lenny Schults, DR) en Mitchell de Zeeuw was een weekendje weg’’, verklaarde trainer Alex Gerrits de problemen in de opstelling. ‘’We hebben bij vlagen goed gevoetbald, maar kwamen er niet doorheen terwijl we verdedigend niet resoluut ingrepen.’’ Simeon Seghers tekende bij de 0-4 voor de eer: 1-4. ‘’De TC en het bestuur kijken al naar de toekomst. Er gaan diverse spelers stoppen. Er zit voor de komende jaren met de nieuwe trainers (Robin en Dennis Bredius, DR) zeker muziek in. Ik verwacht ook dat FC Vlotbrug binnen enkele jaren weer op een hoger niveau zal spelen’’, aldus Alex Gerrits. Bram Scheringa kreeg vijf minuten voor tijd een publiekswissel. Na vele jaren heeft Bram besloten om te stoppen met voetballen.

FC Vlotbrug: William Roos; Sven Labree, Bram Scheringa (85. Arjen Speelman), Justin Hulswit (46. Mido Tukker), Jack; Inan Yok, Jordy Henderickx (70. Roberta Geldermans); Fernando Winata; Ryan Doerga, Simeon Seghers, Atida Hwenga.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws