Afbeelding
Foto: PR

Twee international awards voor Heenvlieter

Sport 458 keer gelezen

Heenvliet - De Heenvlietse sportschool houder is in een week twee keer genomineerd en neemt twee Internationale Awards mee naar Heenvliet. 

Sijou van der Spek heeft inmiddels vele kampioenen voort gebracht en veel prijzen kunnen behalen op zowel Nationale als Internationale sportevenementen. Van der Spek heeft met zijn pupillen meegedaan aan Nederlandse, Europese en de Wereld kampioenschappen in Kroatië, Griekenland en Bangkok Thailand.

Op zondag 7 april heeft van der Spek samen met een van zijn pupillen deel genomen aan een driedaagse Militair trainingskamp in Venetië Italië. Aan het einde van dit driedaagse trainingskamp ontving Sijou van der Spek van de Italiaanse grootmeester Gilberto Pauciullo een T-6 Award. Dit is op een na de hoogste onderscheiding van de Italiaanse organisatie. Italian Military Tradition System. Security & Safety Operations Training (ITMI).

Zaterdag 13 april was van der Spek samen met een van zijn pupillen weer bij het grote International Martial Arts “Hall of Fame” in Asperen. Van der Spek heeft daar met zowel Nationale als Internationale instructeurs en grootmeester vanuit de hele wereld een Knife Fight seminar gegeven.

Na de seminars was het tijd voor diverse uitreikingen. Van der Spek was een van de genomineerden en ontving van bekende televisie presentator/ (sport) commentator Ronald Wustenberg de Golden Life Award. Het blijft druk met seminars. Op zaterdag 29 juni 2024 staat er weer een Special Combat seminar op het programma en is Van der Spek opnieuw gevraagd om seminars te verzorgen in Portugal, Italië en bij de International Budo Master in Spanje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws