Afbeelding
Foto: Helius

Helius verspeelt voorsprong en verliest van Twist

Sport 257 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handballers van Helius zijn er in de thuiswedstrijd tegen Twist niet in geslaagd het tij te doen keren. De Hellevoeters verloren in de eigen Fazant met 16-19 (8-6) van de club uit Vlaardingen. Helius bezet de zevende plaats in de Hoofdklasse C.

We zijn eigenlijk voortvarend begonnen, heel fanatiek, iedereen ging hartstikke goed’’, stelde coach Piet de Koning. ‘’Vooral verdedigend hebben we het goed gedaan. Na de rust gingen we op dezelfde voet verder tot het moment 13-11, 13-12. Daarna ging het gelijk op tot 14-14. Met nog twaalf minuten te spelen stokte bij ons de productie. We creërden nog kansen, maar we misten deze. Twist liep vervolgens puntje voor puntje uit naar een marge van drie punten. Dan weet je dat het lastig wordt. We slaagden er nog wel in om terug te komen tot twee treffers. Maar met nog twee minuten te spelen zat het wat tegen toen een speler van ons aan zijn arm werd getrokken, maar de scheidsrechter de situatie anders beoordeelde. In plaats van een ‘zeven meter’ liet hij gewoon doorspelen waardoor het einde verhaal was. Als het dan even tegenzit, dan blijft het tegenzitten. Twist was een goede tegenstander en bij ons valt het kwartje momenteel net de verkeerde kant op. Dit was geen wedstrijd waarin wij de mindere waren van Twist. Het was evenwichtig, maar als het in de laatste vijf minuten net naar onze kant was uitgevallen hadden wij de wedstrijd gewonnen. Nu viel het hun kant op.’’ Helius sluit het zaalseizoen op zondag 7 april af met een uitwedstrijd in Schiedam tegen Ventura 2. Bas van den Heuvel is met een scheurtje in het middenhandsbeen voorlopig uitgeschakeld.

Helius: Patrick Wijnands; Rijnoud Bestebreurtje (3 keer), Tijmen Bestebreurtje (5 keer), Mervin Ayaz, Dylan Oostindien (1 keer), Jeremy Bekkers, Daniël de Jonge (1 keer), Maarten Jan de Koning, Joël Spoor, Bryan Verschoor (2 keer), Taco van der Kooij (1 keer), Randy Schild (3 keer), Yoran Rietdijk. 

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws