Afbeelding

Spijkenisse wint topper van RV&AV Sparta

Sport 1.188 keer gelezen

Spijkenisse heeft het treffen bovenaan de ranglijst met RV&AV Sparta met 2-0 gewonnen!

Spijkenisse opende goed en zorgde in de beginfase al voor de nodige dreiging. Zo was de bedrijvige Enver Bezemer op rechts al binnen een aantal minuten meerdere malen zijn directe tegenstander voorbij gekomen. Eén van deze acties resulteerde in een goede, scherpe voorzet die bijna in eigen doel werd gewerkt. Even hierna stoomde Rowdy Rijsdijk op na een goede pass van Julièn Gret, maar BJ Groenenboom lag in de weg.

Tien minuten voor rust kwam Spijkenisse op voorsprong: BJ Groenenboom schoof de bal uit het niets in de voeten van Jeffrey Duijnstee, die de bal voor het intikken had: 1-0.

Na de thee was Sparta dichtbij de gelijkmaker. Een makkelijk verkregen vrije trap werd door Lucas van Oeveren hard op de lat geschoten. Bij de redding raakte Ozrak dusdanig geblesseerd dat hij zich even later moest laten vervangen door Kevin Juliana.

Vanaf minuut 68 ging het spel op en neer. Grote mogelijkheden voor Jeffrey Duijnstee, Jeremy Stork, Giovano van Ree en Yannick van der Sman troffen geen doel. Uiteindelijk wist Jeffrey Duijnstee, 7 minuten voor tijd, zijn tweede doelpunt van de middag te maken. Hij draaide goed weg en schoot keurig in het hoekje binnen.

Spijkenisse - RV&AV Sparta 2-0 (1-0)
35. Jeffrey Duijnstee 1-0, 83. Jeffrey Duijnstee 2-0

Spijkenisse: Ragip Ozrak (80. Kevin Juliana), Xander Buitenhek (80. Dimitri Poortvliet), Morris de Hoog, Glenn Rijsdijk, Dwaite Duurham, Alessandro Franzoso (87. Tiemo de Man), Julièn Gret, Daan Bourgonje (65. Giovano van Ree), Enver Bezemer (80. Dylan de Melo da Silva Goncalves), Jeffrey Duijnstee, Rowdy Rijsdijk.