Kinderworkshop Mindfulness

Naaldwijk - Op zaterdag 10 november van 13.00 tot 14.00 uur organiseert Young Carma een workshop Mindfulness voor kinderen van 5 tot 12 jaar, die te maken hebben met de ziekte kanker. Locatie: Inloophuis Carma, Dijkweg 21 in Naaldwijk. De middag staat onder leiding van Esther Zuijderwijk van Kind & Aandacht. Moeder, vader, vriend of vriendin, broer of zus zijn ook van harte welkom! De eigen bijdrage is 5,00 euro. Aanmelden kan per mail via info@inloophuiscarma.nl


Projectkoorleden gezocht

Regio - Zin om mee te zingen in het Valentijnsconcert 'Zilte Zoenen 4' van Kwekers in de kunst op 14 februari 2019? De repetities van het koor zijn vanaf 1 november wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Kosten voor deelname bedragen 100 euro. Repetities zijn in de Blauwe Loods, Scheveningen. Kranenburgweg 203 (tegenover het Zuiderstrandtheater). De in- en uitgang van het parkeerterrein bevinden zich aan de Hellingweg, te bereiken via de Kranenburgweg (aan de noordkant van het Verversingskanaal). Aanmelden kan per mail via
Tanja@kwekersindekunst.nl.
Info: www.kwekersindekunst.nl


Opfriscursus rijvaardigheid

Wateringen - In Westland wordt op woensdag 7 november de Opfriscursus rijvaardigheid gehouden. Een programma voor 50-plussers, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland. Locatie: sportvereniging Velo aan de Noordweg 26 in Wateringen. Deelname kost 15,00 euro. Aanvang: 10.00 uur of 14.00 uur. De duur van het programma is drie uur. Aanmelden kan via vvndenhaag@kpnmail.nl (o.v.v.naam, adres, postcode en woonplaats en telefoonnummer). Of per brief: VVN Haaglanden, Papegaailaan 7, 2566 XP Den Haag. Voor meer informatie: tel. (070) 3254097 of www.vvnhaaglanden.nl.


Tennis Outdoor
bij Verburch

Poeldijk - Op dinsdag 30 oktober en donderdag 1 november wordt er gestart met een ranglijstcompetitie voor leden van Verburch Tennis én ook niet-leden op het Onings Tennispark, gevestigd aan de Arckelweg 20b in Poeldijk.
De competitie duurt acht weken. De indeling wordt gemaakt op aangegeven speelsterkte. Een wedstrijd duurt drie kwartier en er worden twee wedstrijden gespeeld per speelronde. Er zijn twee starttijden om 13.00 uur en om 14.30 uur. Elke twee weken wordt het schema opnieuw ingedeeld en dan is bekend op welke tijd de twee speelrondes wordt gestart. Opgeven kan met een team dat bestaat uit twee of drie spelers. Elk team heeft een teamnaam. Op de website www.verburchtennis.nl staat meer informatie.