Het vakantie-eiland Mallorca. Foto: (PR)
Het vakantie-eiland Mallorca. Foto: (PR) Foto:

Al twintig jaar Stichting Dolfijn Vakanties

Wateringen - Op 2 november is het precies twintig jaar geleden dat Stichting Dolfijn Vakanties haar eerste kantoortje opende. Het doel van de oprichters was om zoveel mogelijk mensen met een licht verstandelijke beperking een fijne, begeleide vakantie te bezorgen.

Na een vliegende start met ongeveer zeshonderd boekingen, zette de groei zich snel voort. Inmiddels organiseert 'Dolfijn' rond de tweehonderd vakanties voor ruim 2200 verstandelijk beperkte reizigers per jaar. Alle reizen worden begeleid door vrijwilligers van wie Dolfijn er ruim vijfhonderd heeft. In november komt de zomergids 2019 uit met een keur aan reizen. Dolfijn komt overal; van Texel tot Tanzania en biedt een uitgebreid programma, van fiets- en wandelvakanties tot All Inclusive reizen, van excursiereizen tot zon-zee-strand, voor elk wat wils. De reizen zijn binnenkort ook op de website www.
dolfijnvakanties.nl te bekijken.

Vrijwilligers
De zes kantoormedewerkers van Dolfijn, die vanuit Wateringen alles regelen, zien het 20 jarig bestaan als het begin van nog vele mooie jaren. "Al die blije gezichten en mooie verhalen, daar doen we het voor. En dat geldt zeker ook voor alle vrijwilligers!"
Interesse om vrijwilliger te worden? Neem contact op via info@dolfijnvakanties.nl. Bekijk ook de website www.dolfijnvakanties.nl