Sopraan Francis van Broekhuizen. Foto: (PR)
Sopraan Francis van Broekhuizen. Foto: (PR) Foto:

Tweede editie Westland Proms feest van herkenning

Naaldwijk - Een muzikaal meeslepende én gezellige avond, dat is KUBO Westland Proms. Na de succesvolle eerste editie in 2018 brengt Concertkoor Westland op 26 en 27 oktober twee concerten mét promenade-orkest in de Oude Kerk in Naaldwijk. KUBO Westland Proms is met een gevarieerd programma voor iedereen een feest van herkenning.

Onder leiding van dirigent Steven van Wieren brengt het koor filmmuziek, bekende opera klassiekers, populair klassiek én popmuziek. Concertkoor Westland wil mensen op een laagdrempelige manier entertainen met en interesseren voor verschillende muziekstijlen binnen de klassieke en lichte muziek. Sopraan Francis van Broekhuizen zal op haar geheel eigen aanstekelijke wijze vertellen over de achtergronden bij wat er wordt gespeeld en gezongen.
Muziek betekent verbinding en tijdens De Westland Proms staat het publiek centraal. Met o.a. stukken uit de opera's Norma en Carmen, De Sabeldans, muziek uit de film Indiana Jones én een meezing-medley van ABBA is er volop gelegenheid om mee te deinen, dansen en zingen. Aanvang is om 20.15 uur en kaarten á 20,00 euro kunnen gereserveerd worden via concertkoorwestland@gmail.com.