'CEO for 1 Day' is een initiatief van LTO Glaskracht en HortiHeroes. 
Foto: (PR)
'CEO for 1 Day' is een initiatief van LTO Glaskracht en HortiHeroes. Foto: (PR) Foto:

Studenten gezocht die voor één dag directeur willen zijn

Naaldwijk – In de week van 19 tot en met 23 november krijgen tien topstudenten de kans om een directeur in de Food & Flower Industry te adviseren. Zij gaan één dag meelopen en ondertussen moeten zij aan een uitdagende adviesopdracht werken.

'CEO for 1 Day' wordt georganiseerd door LTO Glaskracht en HortiHeroes, het platform voor innovatie, startups en talentontwikkeling van de Nederlandse Food & Flower Industry. "Het aantrekken van talent in de hortisector is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht. Het bedrijfsleven zit te springen om goede mensen. Directeur voor één dag draagt bij aan het verder versterken van het imago van de hortisector", aldus de initiatiefnemers.
"Bedrijven zijn enthousiast over het evenement en stellen graag hun tijd en energie beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren voor een carrière in de Food & Flower industry. Bijzonder is ook dat er bedrijven uit verschillende Greenport-gebieden in Nederland meedoen. Deelnemende directeuren komen van: Best Fresh Group, RijkZwaan, Scelta Mushrooms, Royal Flora Holland, Ter Laak Orchids, Dutch Flower Group, LTO Glaskracht, Bakker Brothers, Koppert Cress, Royal Brinkman."

Aanmelden
3e of 4e jaars hbo/wo-studenten kunnen zich aanmelden via de website hortiheroes.com/
programmas.